€ 0,36
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
Informatie

Trendy fashion zonnebrillen ter promotie met ovale glazen. Onder andere uitstekend bruikbaar als promotieartikel op feesten en evenementen. Deze zonnebril is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze en is gemaakt van kunststof.

Trendy zonnebril

Of je nu op een terras zit, onderweg bent met de auto of op het stand ligt, deze trendy zonnebril leent zich voor alle situaties. Met haar beschermde UV glazen zorgt deze bril ervoor dat het zonlicht wordt tegengehouden. De zonnebril oogt niet alleen fraai, maar hij beschermt je ook nog eens uitstekend tegen de zon. Deze trendy zonnebril met ovale glazen is hierdoor een uitstekend geschenk voor je relaties.

Zonnebrillen bedrukken

Deze trendy zonnebrillen kun je goedkoop laten bedrukken in onze eigen drukkerij middels tampondruk. Hier werken specialisten met jarenlange ervaring die de kwaliteit van jouw bestelling kunnen garanderen. Daarnaast zorgt onze eigen drukkerij ervoor dat wij efficiënter kunnen werken en sneller kunnen leveren. Of je nu een logo, bedrijfsnaam of slogan wil bedrukken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wil je graag een offerte opvragen of de mogelijkheden bespreken? Dat kan, neem contact op met één van onze medewerkers. Zij weten alles van zonnebrillen en kunnen jou van prima advies voorzien. 

Liever een andere zonnebril?
Wellicht is deze Sport zonnebril een optie.

Meer informatie
Product Zonnebril Fashion
Art.nr. MO-100222
Materiaal Plastic
Levertijd 8 werkdagen
Formaat 14X6X12 CM
Gewicht (gr) 33
Reviews
Wat zijn de ervaringen? U leest ze hier.
Gemiddelde beoordeling uit 0 reviews