€ 1,69
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
Informatie

De meest verkochte zonnebril wereldwijd is de Wayfarer-zonnebril die is geproduceerd uit hoogwaardig kunststof en is voorzien van UV400-glazen die uitstekend bescherming bieden tegen zonlicht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, roze, rood, geel en blauw.

Wayfarer zonnebrillen bedrukken

Uiteraard is het ook mogelijk de zonnebrillen te bedrukken met je eigen tekst of logo. Zo creëer je jouw eigen unieke Wayfarer-zonnebril, een prima middel om je naamsbekendheid mee te vergroten. De bedrukking vindt plaats middels tampondruk in onze eigen moderne drukkerij door ervaren drukkers. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en heb je je Wayfarer-bestelling sneller in huis.

Wayfarer zonnebrillen al ruim 60 jaar populair

Het ontwerp van deze klassieker dateert van omstreeks 1952 en is na al die jaren nog steeds waanzinnig populair. Deze zonnebrillen worden dan ook over de hele wereld gedragen. Zelfs popsterren, profvoetballers en grote acteurs worden regelmatig gespot met deze Wayfarer-zonnebril.

Lage prijzen, hoge kwaliteit

De Wayfarer-zonnebril is inmiddels wereldwijd te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De prijzen van deze bril lopen sterk uiteen. Bij Bedrukken.nl zijn we erin geslaagd de prijzen voor deze brillen laag te houden - zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Goedkoop zonnebrillen bedrukken doe je dan ook niet voor niets bij Bedrukken.nl. Vraag een gratis drukproef en monster aan. Kom ook kijken hoe jouw zonnebrillen bedrukt worden in onze drukkerij in Ulft.

Meer informatie
Product Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming
Art.nr. VO-100046
Materiaal Kunststof
Levertijd 4 werkdagen
Formaat n/a
Gewicht (gr) 30
Reviews
Wat zijn de ervaringen? U leest ze hier.
Gemiddelde beoordeling uit 2 reviews